/Monedo - logowanie do konta

Zobacz, jakie masz możliwości!

Na bieżąco staramy się sprostać największym oczekiwaniom naszych klientów, zapewniając łatwe i wygodne korzystanie z naszych usług. Technologia daje nam wiele możliwości, aby nieustannie unowocześniać nasz serwis. Moje Monedo w ostatnim czasie zostało zaktualizowane i udoskonalone. Zadbaliśmy o to, żeby zapewnić stały i komfortowy dostęp do kontrolowania swojej pożyczki.

Według tej idei stworzyliśmy opcje dostępne na Moje Monedo.

Jak zalogować się do Moje Monedo?

Zalogować się do Moje Monedo można za pomocą strony głównej Monedo https://www.monedo.pl/now, poprzez kliknięcie w przycisk znajdujący się w prawym górnym rogu.

Strona Glowna Monedo

Możesz też bezpośrednio wejść na stronę logowania klikając w link https://my.monedo.pl Po wyborze jednej z wymienionych opcji, zostaniesz przekierowany do Monedo login.

Monedo Logowanie

W wyznaczonym polu należy podać swój adres email lub numer telefonu podany we wniosku, aby zalogować się na Panel Użytkownika Monedo. Na adres mailowy, wyślemy link, w który należy kliknąć. Po chwili będziesz już zalogowany na Moje Monedo.

Co znajdę na Panelu Użytkownika Monedo?

Zależy nam, żebyś mógł komfortowo kontrolować swoją pożyczkę, więc zadbaliśmy o to!

Co znajdę na Panelu Użytkownika Monedo

Logujesz się na swój Profil i od razu widzisz pasek przebiegu spłaty, dzięki temu wiesz na jakim etapie znajduję się Twoja pożyczka.

Obok paska widoczna jest data i kwota spłaty kolejnej raty. Wszystkie najważniejsze informacje masz widoczne od razu po zalogowaniu.

Co znajdę na Panelu Użytkownika Monedo2

Jeśli chcesz mieć wgląd w płatności to wystarczy kliknąć w pole „Rozwiń szczegóły”.

Czas na spłatę raty

W momencie, gdy czas na kolejną ratę, możesz wejść i zapoznać się ze szczegółami płatności, której chcesz dokonać.

spłata raty

W ostatnim czasie dodaliśmy jedną z najpopularniejszych i najbardziej wygodnych opcji – Automatyczną spłatę. Podczas wypełniania wniosku podajesz kartę, z której chcesz dokonywać płatności, a pożyczka spłaca się sama. Jeśli posiadasz pożyczkę, a nie miałeś okazji podpiąć karty do spłaty możesz zrobić to w każdej chwili kontaktując się z naszą infolinią.

Po wejściu w szczegóły Twoich płatności, możesz wygodnie dokonać spłaty klikając na dole strony przycisk „Zapłać teraz”.

image3

Pojawią się dwie opcję, z których trzeba wybrać jakiego typu płatności chcesz dokonać.

splata

Po wyborze rodzaje wpłaty, wybierasz jakim sposobem chcesz zapłacić. Tutaj możesz znaleźć standardowe formy spłaty oraz szybkie przelewy, np. za pomocą karty.

Moje konto

Oczywiście na Koncie Użytkownika Monedo masz wgląd do danych, które podałeś podczas wypełniania wniosku.

Moje konto Monedo Now

Po kliknięciu w swoje konto znajdziesz parę opcji do wybory. Wchodząc w opcję „Moje konto” zostaniesz przekierowany do strony, na której znajdziesz swoje dane osobowe podane podczas wypełniania wniosku, możliwość wyrażenia lub wycofania zgody oraz dokumenty dotyczące Twojej pożyczki.

image4

Po lewej stronie widoczny jest pasek, gdzie znajdziesz wszystkie niezbędne informacje dotyczące Twoje konta.