/Badamy potrzeby naszych klientów

Badamy potrzeby naszych klientów

W wyniku badania, które przeprowadziliśmy na podstawie pierwszego kwartału 2019 roku uzyskaliśmy bardzo ważne wnioski. Nasza analiza miała na celu sprawdzenie jakie produkty na raty, najchętniej kupują nasi klienci w sklepach RTV i AGD.

Sprzęty gospodarstwa domowego, radio i telewizja to zazwyczaj produkty o wysokich cenach. Na podstawie danych uzyskanych z badania okazuje się, że wybory co do decyzji zakupowych pod względem cen i marek produktów są bardzo różnorodne. Utwierdza nas to przekonaniu, że najważniejsze jest indywidualne podejście do każdego klienta. Robiąc zakupy w sklepach RTV i AGD ludzie bardzo często decydują się na płatności w ratach. Według badanych taka forma płatności sprawdza się dobrze przy zakupie każdego produktu, np. pralka, smartfon lub narzędzia kuchenne.

Wymagania klientów zmieniają się błyskawicznie wraz z nowymi technologiami. Chcemy być na bieżąco, żeby dostosowywać nasze oferty do potrzeb ludzi. Dlatego do naszego zestawienia wykorzystaliśmy wiele wniosków pożyczkowych, aby badanie przyniosło wiarygodne i przydatne rezultaty. Sprawdziliśmy wybory klientów na podstawie produktów z wyższej, średniej i niskiej półki. Porównaliśmy ceny, marki i rodzaje sprzętów, które są najchętniej kupowane.

badanie Monedo RTV